Anderlecht is het zat en stuurt duidelijk signaal naar Ludwig Agustinsson'

Anderlecht is het zat en stuurt duidelijk signaal naar Ludwig Agustinsson'
Maandag 22 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Anderlecht hoopt nog steeds om Ludwig Augustinsson langer aan zich te binden. De Zweedse linksachter werd vorig seizoen geleend van Sevilla, maar zowel de verdediger als Anderlecht willen langer met elkaar door. Daarvoor moet er nog een akkoord gevonden worden.

In afwachting van de komst van Augustinsson, zijn ze bij paars-wit bezig met het uitzoeken van enkele alternatieven. Zo meldt Sky Sports dat het zijn oog heeft laten vallen op Jayden Meghoma van het Engelse Southampton. 

Meghoma is een achttienjarige linkervleugelverdediger die nog maar één jaar onder contract staat in Engeland. Daar mocht hij al debuteren voor de eerste ploeg, maar desondanks werkte hij vorig seizoen zijn meeste matchen af voor de beloften van Southampton.

Wil Anderlecht de Engelsman inlijven, moet het volgens Sky Sports wel de concurrentie zien te winnen van enkele Europese ploegen. Om welke clubs het precies gaat, is niet geweten. Met de interesse voor Meghoma is het nu nog maar de vraag wat Anderlecht van plan is met Moussa N’Diaye en Augstinsson. Het lijkt onwaarschijnlijk dat ze in Brussel plaats hebben voor drie linksachters.

Poll: Wie zie jij het liefst spelen op de linksback bij Anderlecht?

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024