Bevestiging uit Genk: 'Absolute sterkhouder verlaat de club'

Bevestiging uit Genk: 'Absolute sterkhouder verlaat de club'
Maandag 22 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Thorsten Fink ziet het helemaal zitten bij KRC Genk. De Duitser, die overkwam van Sint-Truiden, is blij met wat hij op training ziet en prijst zich gelukkig met de kwaliteit van de spelersselectie. Toch ziet hij binnenkort ook een sterkhouder vertrekken, dat bevestigde hij nu zelf.

“Ik ben een man met humor en geen autoritaire trainer, maar als er iemand geen discipline toont, wordt dat zeker benoemd en zal dat indien nodig consequenties hebben”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Met dat laatste lijkt hij te willen alluderen op de situatie rond Matias Galarza.

De Argentijn traint niet langer mee met de groep omdat hij een transfer wil forceren. Nochtans heeft Fink er alles aan gedaan om hem langer in Limburg te houden. Van de Duitser moest Galarza dan ook helemaal niet vertrekken. Toch staat zijn keuze vast.

“Laat me zeggen dat hij niet in staat is om mee te trainen. Hij wil niet blijven”, bevestigt Fink het aanstaande vertrek. Toch had hij nog altijd zijn plaats in Genk. “Het is nochtans een goede speler. Hij zou passen in mijn systeem”, vertelt Fink tot slot dan ook.

Poll: Een serieuze aderlating voor Genk?

TAGS  I  Thorsten Fink  I  Genk  I  Matias Galarza

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024