Witte rook in Brussel: 'Anderlecht stelt nieuwe aanwinst voor'

Witte rook in Brussel: 'Anderlecht stelt nieuwe aanwinst voor'
Maandag 22 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Anderlecht wil met Jan-Carlo Simic een nieuwe centrale verdediger aantrekken en het lijkt er steeds meer op dat het dat ook effectief zal doen. Volgens de geruchten zou de Serviër zijn contract zondag al getekend moeten hebben, waardoor Anderlecht dé opvolger van Zeno Debast heeft gevonden.

Debast werd enkele weken verkocht aan Sporting Lissabon. De Portugezen betaalden zo’n vijftien miljoen euro, een bedrag dat via bonussen nog kan oplopen tot ruim twintig miljoen euro. Met dat geld wil het nu enkele gerichte aankopen doen, waaronder dus Simic.

De negentienjarige verdediger komt over van AC Milan, waar hij vorig seizoen nog zijn debuut maakte voor de eerste ploeg én waar hij in diezelfde wedstrijd ook meteen zijn eerste goal voor Milan wist te scoren. Een half jaar later staat hij voor een transfer naar Brussel.

Transferexpert Sacha Tavolieri weet dat de Servisch jeugdinternational dinsdag officieel zal worden voorgesteld bij Anderlecht, dat meldt hij op mediaplatform X. Zoals eerder geweten was, zal Simic een contract van maar liefst vijf seizoenen tekenen. Hoeveel paars-wit precies betaalt, moet nog blijken. 

Poll: Een goede aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan-Carlo Simic  I  Zeno Debast

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024