Vijf dagen voor de competitiestart: ‘Anderlecht wacht makkelijke opening van het seizoen'

Vijf dagen voor de competitiestart: ‘Anderlecht wacht makkelijke opening van het seizoen'
Maandag 22 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Komende vrijdag trappen Club Brugge en KV Mechelen de competitie weer op gang. Om 20u45 kan Club zich in Jan Breydel herpakken voor het verloren Supercup-duel met Union. Een dag later is het de beurt aan Anderlecht, dat het thuis opneemt tegen Sint-Truiden.

Een kleine week voor het treffen met Anderlecht heeft kersvers coach van STVV, Christian Lattanzio, zich uitgelaten over de match. Tegenover Het Belang van Limburg vertelt hij dat het geen eenvoudige wedstrijd wordt, en hij weet ook te zeggen waarom dat zo is.

“Het is geen gemakkelijke voorbereiding”, vertelt hij. “Er moeten nog een paar spelers bijkomen, zeker aanvallend is er versterking nodig. Bovendien missen we de volgende weken nog enkele jongens die actief zijn op de Olympische Spelen. Daarnaast zijn drie spelers nog niet fit. Hen heb ik alleen nog maar in gewone kledij ontmoet."

De Italiaan ziet het dan ook somber in voor zaterdag: “Tegen Köln, maar vooral tegen OH Leuven kwamen jongens in actie met amper of geen ervaring in het profvoetbal. Kortom: het zal zaterdag in Anderlecht zeker geen gemakkelijke opener van de competitie worden. In vergelijking met ons hebben zij tonnen ervaring”, besluit hij.

Poll: Wie wint er zaterdag?

TAGS  I  Anderlecht  I  STVV  I  Christian Lattanzio

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024