Nieuwe kracht bij Club Brugge kan het niet geloven: "Beste wat ik ooit zag"

Nieuwe kracht bij Club Brugge kan het niet geloven:
Maandag 22 juli 2024 - 09:30   I   door Redactie

Voor vele Anderlecht-fans kwam het binnen als een schok dat Robin Veldman in maart werd aangekondigd als de nieuwe trainer van Club NXT. De Nederlandse oefenmeester was dan ook eerder anderhalf jaar aan de slag bij Anderlecht en was er zelfs even interim-hoofdcoach.

Ondanks zijn verleden in Brussel, koos de Nederlander toch voor een avontuur bij Club Brugge, iets wat hij zich nog niet beklaagd heeft, aldus de trainer zelf. Tegenover Het Nieuwsblad spreekt hij zich uit over zijn nog korte periode bij Club.

“Als het op de omkadering van de spelers, het niveau van de opleiding en de faciliteiten aankomt, is Club Brugge het beste wat ik in de Benelux al zag”, steekt hij de loftrompet over zijn huidige werkgever. Voor hem is het dan ook logisch dat Club het zo goed doet.

“Als je ziet welke data mijn collega’s allemaal kunnen verzamelen, dan moet ik zeggen dat dit fenomenaal is en we daarom ook Champions League spelen, dat is echt geen toeval hoor”, vertelt hij nog. Binnenkort vertrekt Club NXT op stage naar Nederland. De eerste competitiematch staat gepland in midden augustus.

Poll: Speelt Club Brugge ook dit seizoen kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Robin Veldman  I  Club NXT

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024