Anderlecht verblijdt de fans: 'Mooie terugkeer voor ex-speler van paars-wit'

Anderlecht verblijdt de fans: 'Mooie terugkeer voor ex-speler van paars-wit'
Zaterdag 20 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Vandaag (zaterdag) staat de galamatch van Anderlecht op het programma. Tegenstander van dienst is het Duitse Wolfsburg, de huidige club van ex-Anderlecht-speler Sebastiaan Bornauw. Bij Wolfsburger Allgemeine blikt hij terug op zijn periode bij paars-wit.

"Ik heb een heel sterke band met deze club, het betekent veel voor mij. Ik bracht daar meer tijd door dan bij mijn ouders”, vertelt hij tegenover het Duitse medium. Bornauw verliet Anderlecht vijf jaar geleden voor een avontuur bij Köln, waarna hij naar Wolfsburg verkaste.

Tijdens de galamatch van zaterdag zal hij enkele spelers van vroeger tegenkomen. De centrale verdediger kijkt ernaar uit enkele gezichten terug te zien: “Ik heb daar nog een paar vrienden. We zaten op dezelfde school en gingen in de zomer bij elkaar eten."

Ook over het recente EK in Duitsland moest de viervoudig international iets kwijt. Op de vraag of het een geslaagd toernooi was, klinkt het eerder diplomatisch: "Misschien was het beter geweest, maar het had ook slechter gekund. Het belangrijkste is dat de jongens er alles uit probeerden te halen", vertelt hij tot slot.

Poll: Zou Bornauw een plaats hebben bij het huidige Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sebastiaan Bornauw  I  Wolfsburg

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024