De trein is nu echt vertrokken: 'Anderlecht geeft iedereen het nakijken met megatalent'

De trein is nu echt vertrokken: 'Anderlecht geeft iedereen het nakijken met megatalent'
Vrijdag 19 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Ondanks dat Anderlecht Jan Vertonghen onlangs officieel nog een jaartje langer aan boord wist te houden, is de spoeling centraal achterin nog steeds erg dun. Met Jan-Carlo Simic is er wel een nieuwe centrale verdediger onderweg, maar daar lijkt paars-wit het niet bij te willen houden.

Anderlecht verkocht deze zomer Zeno Debast aan Sporting Lissabon en ook huurling Federico Gattoni zal niet meer in een Anderlecht-shirt te zien zijn. Zodoende moest Jesper Fredberg enkele nieuwe verdedigende krachten weten te vinden.

Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano heeft Anderlecht, naast Simic, nu zijn pijlen gericht op Noel Atom. Dat is een negentienjarige Duitser die momenteel onder contract staat bij het Engelse Brighton uit de Premier League. Daar vragen ze zo’n 2.5 miljoen euro voor de speler.

Atom heeft vier interlands voor Duitsland Onder 19 op zijn naam staan en het is ook in Duitsland waar hij zijn opleiding genoot. Na passages bij Hertha Berlijn en RB Leipzig nam Brighton hem vorige zomer transfervrij over van die laatste, al blijft het daar voorlopig wachten op zijn debuut.

Poll: Is Atom een goede versterking voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brighton  I  Noel Atom  I  Jan Vertonghen

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024