Romelu Lukaku 'genoemd' in verband met absolute toptransfer: "Ik zou kiezen voor iemand als hem"

Romelu Lukaku 'genoemd' in verband met absolute toptransfer:
Vrijdag 19 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku lijkt steeds dichter bij een fraaie transfer naar Napoli te staan. De beresterke topschutter van de Rode Duivels is overbodig bij zijn huidige werkgever Chelsea en dus moest hij op zoek naar een nieuwe club. Napoli bood onlangs een oplossing.

Bij Napoli is Antonio Conte recent trainer geworden. De Italiaan werd met Inter drie jaar geleden kampioen van Italië. In de spits stond toen ene Romelu Lukaku, die met 24 doelpunten uit 36 Serie A-wedstrijden van cruciale waarde was voor de Milanezen.

Conte wil voor zijn nieuw avontuur bij Napoli daarom opnieuw beroep doen op zijn ex-spits. Het zier er meer en meer naar uit dat hij dat ook effectief zal kunnen doen. Zijn assistent, Cristian Stellini, liet zich bij Calcio Mercato uit over een nieuwe spits, zonder daarbij de naam van Lukaku te lossen.

“Voor de opvolging van Osimhen zou ik kiezen voor een aanvaller met een sterke fysieke bouw, net zoals Victor. En iemand die meerdere wapens heeft, zoals het kunnen maken van doelpunten en het beter maken en ondersteunen van teamgenoten in de aanval”, aldus Stellini. Zonder de naam Lukaku te laten vallen, lijkt het beschreven profiel wel erg op dat van de Rode Duivel. Toeval?

Poll: Kan Lukaku zijn beste vorm terugvinden onder Conte

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Napoli  I  Antonio Conte

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024