Geweldig signaal van paars-wit: 'Anderlecht slaat keihard toe en rond mooie terugkeer af'

Geweldig signaal van paars-wit: 'Anderlecht slaat keihard toe en rond mooie terugkeer af'
Vrijdag 19 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Anderlecht moest donderdag definitief afstappen van de piste om Thomas Delaney definitief naar de club te halen. De Deen werd vorig seizoen geleend van Sevilla, maar keert niet terug naar Anderlecht. Voor een andere huurling liggen de kaarten nu anders.

Ludwig Augustinsson, die ook gehuurd werd van de Spaanse subtopper, zou in tegenstelling tot Delaney, wel definitief naar Anderlecht verkassen. De Zweed had het vorig seizoen erg naar zijn zin in Brussel, waardoor hij zelfs bereid is om een deel van zijn salaris in te leveren.

Volgens La Dernière Heure doet Anderlecht er nu alles aan om tot een overeenkomst te komen met zowel Sevilla als de linksachter zelf. De onderhandelingen zouden gunstig verlopen, zeker gezien het feit dat Sevilla deze zomer sowieso afscheid wil nemen van de speler.

De Spaanse journalist Fernando Serrano meent zelfs dat Anderlecht en de betrokken partijen op het punt staan om de deal een van de komende dagen af te ronden. Hij bevestigt dat paars-wit naast Delaney grijpt, maar in het dossier van Augustinsson komt het wel goed, aldus de Spanjaard.

Poll: Wie had jij het liefst langer bij Anderlecht gezien?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ludwig Augustinsson  I  Thomas Delaney  I  Sevilla

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024