'Club Brugge realiseert ophefmakende transfer en haalt speler van rechtstreeks concurrent'

'Club Brugge realiseert ophefmakende transfer en haalt speler van rechtstreeks concurrent'
Vrijdag 19 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge kent heel wat problemen op de rechtsback doordat Kyriani Sabbe geblesseerd is en er niet meteen een waardig alternatief voor handen is. Er zijn wel Amine Et-Taïbi en Bi Abdoul Kader Yameogo, maar zij komen over van Club NXT, waardoor het een groot risico is om hen voor de leeuwen te gooien.

Zodoende is Club op zoek naar een nieuwe rechtsachter. Waar eerder Rode Duivel en ex-speler Thomas Meunier gelinkt werd aan de club, bleek hij al snel niet in het plaatje te passen. Hij kiest wellicht voor een avontuur bij de Franse subtopper Lille.

Daarom dat Club het nu gaat zoeken in de eigen competitie, en niet zomaar ergens. Transferjournalist Sasha Tavolieri claimt namelijk dat ze in Brugge hun pijlen gaan richten op Hugo Siquet, die vorige seizoen door Freiburg werd uitgeleend aan stadsrivaal Cercle Brugge.

Volgens Tavolieri is Club nu serieus aan het doordrukken om de 22-jarige eenmalig Rode Duivel naar het Jan Breydelstadion te halen. De ex-speler van Standard heeft een marktwaarde van vijf miljoen euro. Vorig seizoen maakte hij 31 optredens voor de Vereniging. 

Poll: Is Hugo Siquet een goede versterking voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hugo Siquet  I  Cercle Brugge

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024