"Antwerp eindigt dit seizoen buiten de top zes"

Woensdag 17 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Antwerp doet er alles aan om een competitieve ploeg samen te stellen voor volgend seizoen. Met Denis Odoi en Tjaronn Chery haalde het al twee ervaren rotten naar de club, maar ook langs uitgaande zijde beweegt er wat. Zo is het maar de vraag of spelers als Janssen, Keita en Ilenikhena bij de club zullen blijven.

Ex-Antwerp-speler Cisse Severeyns heeft zich bij Het Laatste Nieuwe uitgelaten over welke ambities Antwerp dit seizoen mag koesteren. Hij ziet een groot verschil tussen een Antwerp mét de drie bovengenoemde spelers en een Antwerp zonder de drie sterkhouders.

“De verwachting was dat er een leegloop ging zijn”, vertelt Severeyns. "Zover is het nog altijd niet. Als ze hun kern enigszins bij elkaar kunnen houden, dan moeten ze de top zes ambiëren”, laat hij optekenen bij de krant. Mocht er toch een leegloop zijn, ziet de oud-spits het somberder in.

“Stel dat jongens als Vincent Janssen, Mandela Keita en George Ilenikhena vertrekken, dan moet je de verwachtingen bijstellen”, luidt het. Toch heeft hij het volste vertrouwen in de nieuwe coach: "Ik heb in elk geval veel vertrouwen in Jonas De Roeck. Hij kan met jongeren én vedetten omgaan. Een nuchtere kerel en voetbalkenner", aldus Severeyns.

Poll: Waar eindigt Antwerp dit seizoen?

TAGS  I  Antwerp  I  Vincent Janssen  I  Mandela Keita  I  George Ilenikhena

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024