Verbazing alom bij Bayern München door deze speciale aanpak van Vincent Kompany

Verbazing alom bij Bayern München door deze speciale aanpak van Vincent Kompany
Dinsdag 16 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Vincent Kompany staat sinds deze week officieel aan het roer van Bayern München. De ex-trainer van Anderlecht en Burnley moet er een moeilijke klus te zien klaren, namelijk opnieuw kampioen spelen, al lag zijn focus op de eerste werkdagen vooral op de kennismaking.

Het was vrijdag al wanneer Kompany iedereen verraste door zich op de oefenvelden van Der Rekordmeister te melden. De ex-Rode Duivel besloot meteen een goede indruk te willen maken en ging zich meteen persoonlijk voorstellen aan spelers als Eric Dier, Raphael Guerreiro en Serge Gnabry.

Daar bleef het echter niet bij. "Interessant is dat op het volgende veld de beloften aan het trainen waren en hij daar ook langs geweest is, vertelt Heiko Niedderer, Bayern-watcher van BILD, aan Het Nieuwsblad. “Op zich is het normaal dat een hoofdtrainer in contact staat met de trainer van de beloften, maar om dat meteen al op je eerste dag te doen… dat is toch nog wat anders."

Ook de mensen die instaan voor het onderhoud van de oefenvelden kregen een introductie van Kompany: “Hij is ook minutenlang met de greenkeepers gaan praten, gewoon om zich voor te stellen”, klinkt het. Het is wel duidelijk dat Kompany een goede relatie wilt opbouwen met iedereen bij de club.

Poll: Wie speelt dit seizoen kampioen in Duitsland

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Bayern München

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024