Transfer komt dichterbij: 'Romelu Lukaku krijgt geweldige transferopsteker'

Transfer komt dichterbij: 'Romelu Lukaku krijgt geweldige transferopsteker'
Dinsdag 16 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Het is nog altijd wachten op de officiële aankondiging van de transfer van Romelu Lukaku naar Napoli. Hoewel hij enkele weken geleden al dicht leek te staan bij een overstap, werd hij er nog niet voorgesteld. Dat heeft alles te maken met Victor Osimhen.

Zolang de 25-jarige Nigeriaan Napoli nog niet heeft verlaten, is er voorlopig geen plaats voor Lukaku. Daar kan echter snel verandering in komen. Paris Saint-Germain heeft namelijk zijn zinnen gezet op de doelpuntenmachine van Napoli.

De Parijzenaars hadden vorige zomer ook al interesse om de spits naar Frankrijk te halen, maar visten toen nog achter het net. Deze keer hoopt het wel met Osimhen aan de haal te kunnen gaan, al zal het dan wel de afkoopsom van 130 miljoen euro moeten betalen.

Voor Lukaku is het nu hopen dat PSG en Napoli tot een overeenkomst komen. De Rode Duivel werd door Chelsea dit seizoen uitgeleend aan AS Roma, maar keert binnenkort terug naar Londen. Daar heeft hij echter geen toekomst meer, waardoor een transfer naar Napoli als ideale oplossing zou komen voor hem.

Poll: Kan Lukaku zijn beste niveau bij Napoli terugvinden?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Napoli  I  Chelsea  I  PSG

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024