KRC Genk haalt alweer nieuwe versterking: "Keuze was meteen duidelijk"

KRC Genk haalt alweer nieuwe versterking:
Maandag 15 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Genk wist zondag een nieuwe aanvaller te strikken. Met de Zuid-Koreaan Hyeon-Gyu Oh haalde het een 23-jarige centrumspits naar de club. De Aziaat komt over van de Schotse topclub Celtic. Genk betaalde naar verluidt zo’n 2.7 miljoen euro om hem over te nemen.

Head of Football Dimitri de Condé sprak zich nu uit over de komst van Oh. De sterke man achter Genk laat via de officiële kanalen van de club weten wat voor speler hij is: “Hyeon-gyu is een spits met een neus voor goals die niet te beroerd is om ook vuile meters te maken”, luidt het.

“Hij is een vinnige speler die dankzij zijn gestalte ook een stevige préséance in de box biedt”, weet De Condé tot slot nog mee te geven. Ook de spits zelf is erg tevreden met zijn transfer naar Limburg. Hij heeft niet lang moeten nadenken over de interesse van Genk.

“KRC Genk is een ploeg die veel ervaring heeft in het opleiden van jonge spelers. Toen de interesse concreet werd, was mijn keuze meteen duidelijk. Ik kan niet wachten om me te tonen”, aldus Oh.

Poll: Een goede versterking voor Genk?

TAGS  I  Genk  I  Dimitri de Condé  I  Hyeon-Gyu Oh

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024