Totale vernedering voor Romelu Lukaku

Totale vernedering voor Romelu Lukaku
Zondag 14 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

De Rode Duivels dropen twee weken geleden roemloos af op het Europees kampioenschap. De troepen van bondscoach Domenico Tedesco slaagden er niet in om Frankrijk in de kwartfinale te verslaan. Na de uitschakeling werden enkele spelers zwaar onder vuur genomen.

Een van hen was Romelu Lukaku. De beresterke spits leek slechts een schim van zichzelf te zijn. Hij toonde zich erg ongelukkig in zijn acties en verloor de bal meer dan ooit. Zijn tegenvallende prestaties op het toernooi zijn ook de buitenlandse media niet ontgaan.

Het Spaanse MARCA bijvoorbeeld. Waar veel media hun ideale elftal van het EK posten, publiceerde de sportkrant een elftal met daarin de spelers die het meest teleurstelden op het toernooi. Diep in de spits: jawel, de aanvaller van de Rode Duivels.

De Spaanse sportkrant legt uit waarom het voor Lukaku koos: ‘Lukaku kwam naar het EK met de gedachte dat hij verrassend improductief was geweest op het WK in Qatar. Dat veranderde niet... en het woord doelpunt verdween tijdens het EK uit Lukaku’s woordenboek', staat er te lezen.

Poll: Is het tijd voor een opvolger van Lukaku bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Rode Duivels  I  EK

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024