Na windstilte op de transfermarkt: 'Opnieuw dubbele mokerslag voor Anderlecht'

Na windstilte op de transfermarkt: 'Opnieuw dubbele mokerslag voor Anderlecht'
Zondag 14 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht hoopt nog steeds Thomas Delaney langer aan zich te binden. De Deense middenvelder, die met zijn land nog op het EK te zien was, werd vorig seizoen geleend van Sevilla. Daar willen ze hem in Brussel zo snel mogelijk definitief losweken.

Hoewel Anderlecht er alles aan doet om de international te overtuigen om voor Anderlecht te kiezen, wordt het steeds minder waarschijnlijk dat Delaney ooit nog in een Anderlecht-shirt te bezichtigen zal zijn. FC Kopenhagen, ex-club van Delaney, trekt steeds steviger aan de mouw van de middenvelder.

De Spaanse journalist Fernando Serrano weet dat Kopenhagen binnenkort een eerste bod zal neerleggen bij Sevilla. Door het feit dat de onderhandelingen met Anderlecht blijven aanslepen, wordt er gevreesd dat Delaney zal kiezen voor zijn oude liefde.

Verder is er het dossier van Majeed Ashimeru. Ondanks dat Anderlecht zijn contract maar al te graag wil verlengen, duikt de Ghanees plots op in de shortlist van Nederlands kampioen PSV. Ook enkele niet nader genoemde Duitse clubs hebben interesse. 

Poll: Wie zie jij het liefst nog in een Anderlecht-shirt spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Thomas Delaney  I  Majeed Ashimeru

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024