Stunttransfer uit eigen land: 'Westerlo troeft Anderlecht én Club Brugge af voor toptransfer'

Stunttransfer uit eigen land: 'Westerlo troeft Anderlecht én Club Brugge af voor toptransfer'
Zondag 14 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

Westerlo is razend ambitieus. Vorige zomer haalde het al enkele gerenommeerde spelers en ook dit seizoen wil het flink investeren in de selectie. Turkse bronnen melden namelijk dat de club wil toeslaan met Emin Bayram, een speler die ook op de radar van Anderlecht en Club stond.

Bayram is een 21-jarige centrale verdediger die momenteel nog onder contract staat bij Galatasaray. De verdediger is elfvoudig international van Turkije O21 en wist daar ook al twee keer te scoren. Bayram speelde vorig seizoen op uitleenbasis bij Westerlo.

Waar ze in de Kempen recent nog een bod van 2.5 miljoen euro neerlegde in Turkije, heeft Westerlo zijn bod nu verhoogd naar om en bij de vier miljoen. Dat bedrag klinkt al beter in de oren van Galatasaray en naar verluidt zijn ze nu bereid hem naar Westerlo te laten gaan.

Mocht Westerlo er effectief in slagen om de Turk naar de club te halen, geldt dat als een kleine stunt. Bayram stond namelijk ook op het verlanglijstje van Anderlecht en Club Brugge. Zij grijpen nu achter het net. 

Poll: Een goede versterking voor Westerlo?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Emin Bayram  I  Westerlo

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024