KRC Genk wrijft zich in de handen met fraaie terugkeer: "Fijn om terug te keren naar de club"

KRC Genk wrijft zich in de handen met fraaie terugkeer:
Zondag 14 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

KRC Genk haalde naast een nieuwe coach ook al enkele versterkingen voor op het veld. Met Matte Smets en Jarne Steuckers plukte het twee jonge spelers weg bij streekgenoot Sint-Truiden. Ook trainer Thorsten Fink maakte dezelfde overstap. Steuckers sprak zich uit over de keuze voor Genk.

“Ik sprak met Dimitri De Condé en dat was een zeer goed gesprek”, klinkt het bij de officiële clubkanalen van Genk. “Ik was verrast door het sportieve plan van de club. Daarnaast was er uiteraard ook de coach, wat ook positief was voor mij."

Het feit dat Steuckers vier jaar in de jeugd van Genk heeft gespeeld, maakte de overstap iets makkelijker: “Het was voor mij een fijn gevoel om terug te keren naar de club waar ik in de jeugd al speelde. Ik ken de mensen rondom de club en het was fijn om hen terug te zien. Het was voor mij een logische stap hogerop. Genk gaf me veel vertrouwen en daarom koos ik voor deze overstap." 

Ook Smets maakte de gevoelige overstap naar Genk. Samen met hun trainer Fink staan zij dit seizoen voor twee verhitte duels tegen Sint-Truiden. Steuckers kijkt alvast uit naar het treffen met zijn ex-club: “Toch de derby tegen STVV. Het gaat een fijne wedstrijd worden met veel sfeer”, aldus de rechtsbuiten.

Poll: Wie denk jij dat het meeste indruk zal maken bij Genk?

TAGS  I  Genk  I  Sint-Truiden  I  Jarne Steuckers  I  Matte Smets  I  Thorsten Fink

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024