Twee weken voor de competitiestart: Grote kopzorgen voor Antwerp

Twee weken voor de competitiestart: Grote kopzorgen voor Antwerp
Zondag 14 juli 2024 - 13:30   I   door Redactie

Antwerp is zoals elke Belgische eersteklasser volop bezig met de voorbereidingen op komend seizoen. Met Jonas de Roeck haalde het al een vervanger voor succescoach Mark van Bommel. Twee weken voor de start van de competitie leeft De Roeck wel nog met serieuze twijfels.

Zo heeft hij geen idee hoe zijn kern er zal uitzien over twee weken. Heel wat spelers staan namelijk in de belangstelling van enkele buitenlandse ploegen. Jean Butez en Mandela Keita lijken met zekerheid te vertrekken, maar ook Balikwisha, Ilenikhena en Janssen azen op een transfer.

"Niet leuk voor een coach, maar wel part of the game, in het hedendaagse transfersysteem met een mercato die open is tot begin september”, vertelt de nieuwe Antwerp-coach aan Het Nieuwsblad. "Als ik daar nu al rekening mee moet houden, dan is het moeilijk om iets op te bouwen."

Toch laat hij de genoemde spelers niet zomaar links liggen: “Het is menselijk dat enkele spelers minder zouden kunnen presteren door onzekerheid. Maar of hun toekomst nu bij Antwerp of elders ligt, ik wil die jongens meekrijgen in mijn verhaal, zodat ze klaar zijn voor wanneer de matchen met inzet eraan komen."

Poll: Waar zie jij Antwerp dit seizoen eindigen?

TAGS  I  Antwerp  I  Jonas De Roeck  I  Jean Butez  I  Vincent Janssen  I  Mandela Keita

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024