Ferme kaakslag in het gezicht: 'Toptarget verkiest avontuur bij ex-club boven overstap naar Anderlecht'

Ferme kaakslag in het gezicht: 'Toptarget verkiest avontuur bij ex-club boven overstap naar Anderlecht'
Vrijdag 12 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Anderlecht wil Thomas Delaney koste wat kost langer bij zich houden. De Deen werd vorig seizoen, zonder aankoopoptie, gehuurd van het Spaanse Sevilla, waar hij de voorbereiding opnieuw aanvat. Toch wil paars-wit Delaney langer aan zich binden.

Ondanks dat het nieuws naar buiten kwam dat de middenvelder flink wat van zijn salaris wilde inleveren om opnieuw aan de slag te kunnen gaan in Brussel, komt transferjournalist Farzam Abolhosseini met erg slecht nieuws. Volgens hem is ex-club Kopenhagen ook in de running voor Delaney.

FC Kopenhagen kan dat salaris niet evenaren, maar dat betekent niet dat er geen oplossing gevonden kan worden als Thomas Delaney weg wil, maar hij probeert eerst de eerste week in Sevilla. FC Kopenhagen en Anderlecht zijn twee opties voor hem”, vertelt de Deense journalist bij Tipsbladets Transer Talk.

Tot slot weet Abolhosseini dat Anderlecht serieus moet vrezen om de handtekening van Delaney mis te lopen: “Als hij een goede oplossing vindt, kan hij snel een oplossing vinden met FC Kopenhagen, en het is belangrijk om te zeggen dat Delaney niet de enige is die dit graag wil - FC Kopenhagen wil het ook.”

Poll: Had Delaney Anderlecht nog iets kunnen bijbregen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Thomas Delaney  I  FC Kopenhagen

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024