Denis Odoi haalt uit naar Club Brugge: "Dit kon ik er nog verdienen"

Denis Odoi haalt uit naar Club Brugge:
Donderdag 11 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Denis Odoi maakte deze zomer de overstap van Club Brugge naar Antwerp. Bij blauw-zwart was de 36-jarige verdediger einde contract. Hij kreeg nog wel een nieuw voorstel van Club, maar daar is Odoi hoegenaamd niet over te spreken.

“Net voor ik op vakantie vertrok, deden ze een voorstel. Ik besefte dat ik moest inleveren, maar ik ging niet twee derde van mijn salaris afgeven. Ik denk dat ik daarvoor iets te veel bewezen heb en nog mijn waarde had binnen de ploeg. Ik speel niet louter voor het loon, maar ook niet gratis", zegt Odoi in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

"Ik veronderstel dat zij van mening waren dat anderen ook kunnen wat ik deed. Als ik wou blijven, moest het maar aan die voorwaarden", stelt Odoi, die daar niet mee akkoord ging. "Om een voorbeeld te geven: Bjorn Meijer verbleef na zijn knieoperatie in mei een week bij me thuis, omdat hij niet mobiel was", klinkt het.

"Tegen een jonge gast als Kyri (Sabbe, red.) zei ik meteen na de play-offs dat volgend seizoen zijn jaar moet worden, terwijl hij op mijn positie speelt. Mijn rol binnen de ploeg was duidelijk. Misschien stonden de beleidsmakers daar iets te ver van?”

Poll: Had Odoi meer respect moeten krijgen van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Denis Odoi  I  Antwerp

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024