Bevestigd: Club Brugge legt nieuwe aanvaller officieel vast

Bevestigd: Club Brugge legt nieuwe aanvaller officieel vast
Donderdag 11 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Club wist al drie aanwinsten aan te kondigen voor de eerste ploeg. Ook bij de jeugd speuren ze de transfermarkt af om versterkingen te vinden. Daar heeft het nu ook officieel een nieuwe kracht weten te strikken. Met Shandre Campbell legde het een linksbuiten vast.

Dat meldt het officiële Instagram-kanaal van Club NXT. De Zuid-Afrikaan komt over van SuperSport United, uit zijn thuisland Zuid-Afrika. De jeugdploeg van Club meldt dat de achttienjarige aanvaller een contract tekende tot en met de zomer van 2027.

Met Campbell haalt het een van de grootste talenten van Zuid-Afrika binnen. Voor zijn club kwam hij al dertig keer uit op het hoogste niveau. Daarin scoorde hij al vijf goals en leverde hij ook al zes assists af.

Bij zijn vorige werkgever klinkt het niets dan lof voor de tiener: "Shandre is nederig en gedisciplineerd en werkt bij elke training consequent hard om zijn spel te verbeteren. Hij heeft bij Club Brugge een unieke kans gekregen om, in een omgeving van wereldklasse, te spelen met en tegen de beste spelers die Europa te bieden heeft”, klinkt het bij CEO Stanley Matthews.

Poll: Een goede aanwinst voor Club?

TAGS  I  Shandre Campbell  I  Club Brugge  I  Club NXT

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024