'Club Brugge geeft iedereen het nakijken en bereikt akkoord omtrent toptarget'

'Club Brugge geeft iedereen het nakijken en bereikt akkoord omtrent toptarget'
Woensdag 10 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge wil graag shoppen in de eigen competitie en denkt daarbij aan Gustaf Nilsson. De Zweed staat momenteel nog onder contract bij Union, maar dat lijkt niet lang meer te duren. Het Nieuwsblad weet namelijk dat de deal in de goede richting evolueert.

Waar Club eerder een bod neerlegde van 4.5 miljoen euro, zou het nu wat meer water bij de wijn hebben gedaan. Union vond het eerste bod voor hun spits dan ook te weinig. In Brugge zouden ze nu zo’n 6 à 7 miljoen euro geboden hebben, met daarbij ook nog enkele bonussen.

Dat klinkt al beter in de oren van de Brusselaars, zeker omdat er ook een doorverkooppercentage is onderhandeld. Union zou daarom groen licht hebben gegeven om de transfer te laten doorgaan, al zijn er nog enkele niet nader genoemde belemmeringen die een deal in de weg staan.

Toch lijkt de transfer van Nilsson er effectief te gaan komen. Zelf liet hij verstaan erg graag voor Brugge te gaan spelen. Het Nieuwsblad stelt wel dat de kans klein is dat de boomlange spits deze week nog aansluit op de stage in Nederland.

 

 

Poll: Is Nilsson een bedrag van tussen de 6 en 7 miljoen euro waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Gustaf Nilsson

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024