EK-kijkers zijn het grondig beu na nieuwe blunder bij Sporza: "Ik daag jullie uit"

EK-kijkers zijn het grondig beu na nieuwe blunder bij Sporza:
Woensdag 10 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

De VRT krijgt het zwaar te verduren. De kritiek op de EK-studio is niet te harden. Vele voetballiefhebbers ergeren zich rot aan het feit dat er geen volk zit in de studio en hekelen daarom ook de besparingen bij de openbare omroep. Een blunder van dinsdagavond gooit nu nog wat meer olie op het vuur.

Maandag stond de eerste halve finale van het EK op het programma. Frankrijk en Spanje namen het tegen elkaar op. Uiteindelijk wist Spanje aan het langste eind te trekken door de match te winnen met 2-1, al ging het achteraf niet alleen over de wedstrijd zelf.

Tijdens het bespreken van de eerste helft tijdens de rust, verscheen er namelijk plots een bericht met Sabine Hagedoren op het scherm in de studio. Het bericht ging om de storm die op dat moment door ons land ging. Op het eerste zicht leek het bericht dus zijn nut te hebben.

Alleen ging het om een opgenomen bericht waarin heel wat zaken aangehaald werden die niet meer van toepassing waren. Het regent dan ook heel wat negatieve reacties op sociale media. Vele kijkers hebben nu hun buik vol van de vele blunders bij de VRT.

Poll: Vind jij de kritiek op de studio terecht?

TAGS  I  VRT  I  Sporza  I  EK

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024