Wordt dit de opvolger van Igor Thiago? 'Club kent vraagprijs voor begeerde spits'

Wordt dit de opvolger van Igor Thiago? 'Club kent vraagprijs voor begeerde spits'
Woensdag 10 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge is op zoek naar een vervanger voor Igor Thiago. De Braziliaanse spits trok na één seizoen in Brugge alweer de deur achter zich dicht en verhuisde voor een bedrag van 33 miljoen euro naar het Engelse Brentford. Sindsdien worden er verschillende spitsen gelinkt aan Club.

Deze week greep het nog naast Mika Biereth. De Deens-Engels voetballer van Arsenal koos niet voor een avontuur bij Club Brugge, maar hij gaf de voorkeur om aan de slag te gaan bij het Oostenrijkse Sturm Graz. Zodoende moet Club verder kijken naar een vervanger.

Waar het eerder ook al interesse uitte in Franculino Dju van FC Midtjylland, krijgt het ook in dat dossier nu een serieuze klap te verwerken. De Deense club heeft namelijk het prijskaartje bekendgemaakt voor de spits: 25 miljoen euro, volgens Sasha Tavolieri.

Dat bedrag lijkt veel te hoog voor Club, waardoor het er meer en meer naar uitziet dat Club ook naast Dju zal grijpen. Met Gustaf Nilsson heeft het nog een andere optie achter de hand, maar ook daar is er voorlopig geen doorbraak te bespeuren. Voorlopig is het verschil in vraag en aanbod nog te groot. 

Poll: Moet Club nu voluit gaan voor Gustaf Nilsson?

TAGS  I  Club Brugge  I  Gustaf Nilsson  I  Mika Biereth  I  Franculino Dju  I  Igor Thiago

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024