Domenico Tedesco krijgt fantastisch nieuws bij de Rode Duivels

Domenico Tedesco krijgt fantastisch nieuws bij de Rode Duivels
Woensdag 10 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

De Rode Duivels dropen vorige week roemloos af op het EK in Duitsland. Topfavoriet Frankrijk bleek in de achtste finale net te sterk. Na afloop van de match was er heel wat kritiek aan het adres van de spelers. Onder meer het middenveld kreeg het zwaar te verduren.

Vele fans en analisten vonden dat Kevin De Bruyne te laag stond. De aanvoerder dook vaak net voor de verdediging op om daar de bal op te eisen. De bedoeling was dat hij met zijn visie dan de aanvallers kon bereiken, alleen slaagde hij daar in veel van de gevallen niet in.

Een week na de uitschakeling is er nu goed nieuws voor de Rode Duivels. Zo is Romeo Lavia terug fit. De middenvelder meldde zich deze week opnieuw op de trainingsvelden van zijn werkgever Chelsea. De twintigjarige Belg miste dit seizoen door blessureleed maar liefst 33 wedstrijden met zijn club.

Dat zorgde er onder andere voor dat hij ook het EK aan zich moest laten voorbijgaan. Indien fit lijkt hij immers altijd te mogen rekenen op een selectie bij de nationale ploeg. Lavia wordt gezien als ideale partner van Amadou Onana. Het is nu afwachten of de eenmalig Rode Duivel er in de Nationals League opnieuw bij is.

Poll: Moet Romeo Lavia, indien fit, altijd spelen bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Romeo Lavia  I  Kevin De Bruyne

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024