'Club Brugge krijgt geweldig zware klap te verwerken op de transfermarkt'

'Club Brugge krijgt geweldig zware klap te verwerken op de transfermarkt'
Maandag 08 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge leek goed op weg om Ngal’ayel Mukau vast te leggen. De negentienjarige Congolese Belg moest overkomen van KV Mechelen, maar zou volgens Het Laatste Nieuws op het nippertje naast zijn droomtransfer grijpen.

De krant meldt namelijk dat de verdedigende middenvelder plots een transfer zal maken naar het buitenland, al wordt de beoogde bestemming niet nader genoemd. Het afspringen van de komst van Mukau betekent een flinke aderlating voor Club, aangezien ze al een akkoord had bereikt omtrent een definitieve overgang.

Brugge had nochtans goed onderhandeld in het dossier. Waar KV Mechelen eerst nog zes miljoen verlangde voor hun goudhaantje, wist Club de som te verlagen naar vier miljoen, met daarbij nog één miljoen aan bonussen. Wellicht is de club, die wel aan het langste eind trekt, wel bereid om de beoogde zes miljoen op tafel te leggen.

Dat Mukau plots voor een ander avontuur kiest, is slecht nieuws voor Club. De jeugdinternational van Congo geldt als een groot talent en mocht ondanks zijn jonge leeftijd vorig seizoen al heel wat matchen in de Jupiler Pro League spelen. In totaal kwam hij aan 26 competitiewedstrijden.

Poll: Jammerlijke zaak voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ngal’ayel Mukau  I  KV Mechelen

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024