Roemenië gaat Rode Duivels opeten: "Bestel jullie vakantietickets al maar!"

Roemenië gaat Rode Duivels opeten:
Vrijdag 21 juni 2024 - 12:00   I   door Redactie

De Rode Duivels kunnen zaterdag maar beter op hun hoede zijn. Na hun 3-0-overwinning tegen Oekraïne blaakt Roemenië van het zelfvertrouwen. Ook de Belgen moeten eraan geloven.

Bij Het Nieuwsblad kregen ze volgend berichtje van een collega-journalist: "Je zult als Belg snel je vakantietickets kunnen boeken. Naar Martinique, naar Miami.... Dat zag er niet goed uit tegen Slovakije.”

Er waren 30.000 Roemeense fans aanwezig voor de wedstrijd van Roemenië tegen Oekraïne. Zij zijn nu niet meer te houden. Roemenië wordt zelfs al vergeleken met het legendarische elftal rond Gheorghe Hagi. Het wil wat zeggen.

De Belgen zijn dus toch maar beter gewaarschuwd. Ze hebben gigantisch veel zelfvertrouwen en zelfs een punt is voor de Roemenen geen slecht resultaat. 

“Hier heerst de beste atmosfeer die ik ooit ervaren heb in het voetbal”, reageert speler Vasile Mogos. “Ik zou van een brug springen voor dit Roemeense team. We toonden dat we weten hoe we moeten genieten van voetbal. Zowel binnen de ploeg, op de bank als in de tribunes."

Poll: Denk jij ook dat België onderuit zal gaan tegen Roemenië?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Romelu Lukaku

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024