Na vertrek van Thiago: 'Club Brugge wil uitpakken met deze nieuwe spits'

Na vertrek van Thiago: 'Club Brugge wil uitpakken met deze nieuwe spits'
Woensdag 19 juni 2024 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge speurt volop naar een opvolger voor Igor Thiago. Mogelijk heeft blauw-zwart die gevonden in Turkije. Club heeft wel wat miljoenen om te spenderen.

Club Brugge verkocht Igor Thiago voor 37 miljoen euro aan Brentford en is al verzekerd van 30 miljoen euro door deelname aan de Champions League volgend seizoen. Dan weet je dat en spits wel iets mag kosten, al zullen er ook niet snel meer bedragen zoals voor Roman Yaremchuk (16 miljoen euro, red.) betaald worden.

Club denkt nu aan Güven Yalcin. Sterker nog, volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzo heeft blauw-zwart ook al een bod uitgebracht op de aanvaller. Yalcin is eigendom van Genoa, maar werd vorig seizoen uitgeleend aan het Turkse Karagümrük. Daar was hij goed voor negen doelpunten en vier assists in 32 wedstrijden.

1,7 miljoen

Yalcin heeft bij Genoa nog een contract tot 2026. Het is niet duidelijk wat de hoogte is van het bod van Club Brugge. De marktwaarde van Yalcin ligt momenteel op 1,7 miljoen euro. Het laat zich raden dat Genoa meer wil dan dat bedrag.

Poll: Denk jij dat hij een waardige vervanger zou zijn voor Thiago?

TAGS  I  Club Brugge  I  Genoa  I  Güven Yalcin

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024