Manon, de vriendin van Rik Verheye, over zijn relatie met Ella Leyers: "Dat is me echt opgevallen!"

Manon, de vriendin van Rik Verheye, over zijn relatie met Ella Leyers:
Dinsdag 11 juni 2024 - 20:00   I   door Redactie

Manon Fichefet is de vriendin van Sporting Hasselt-voorzitter Rik Verheye. Ze begonnen een relatie, een tijdje nadat hij de breuk met Ella Leyers bevestigde. Dat verhaal werd breed uitgesmeerd in de pers.

"Andere mannen kunnen naar hartenlust verhalen verzinnen over hun ex, maar Rik niet: het had allemaal in de krant gestaan", lacht Manon in Humo. "Nee, dat moet toch vervelend geweest zijn voor hem? Ik heb ook een liefdesverleden – net als zoveel andere mensen – maar als ik het uitmaakte met mijn lief, stond er ’s anderendaags niks in de krant."

Rik heeft geen scheef woord verteld over zijn ex Ella. "Wat me vooral opviel, was dat Rik heel sereen over die relatie kon spreken, zonder frustraties of beschuldigingen. Dat vind ik mooi. Het betekent dat je alles een plek hebt kunnen geven in je hoofd, dat het allemaal mooi afgesloten is", klinkt het.

De kat

In het begin van de relatie was Manon erg gesteld op haar vrijheid. "Een stom voorbeeld: mijn kat. Hij mocht overal komen, hij sliep zelfs bij mij in bed. Rik klaagde daar in het begin over – hij sliep slecht met de kat erbij – maar ik was niet te vermurwen: ‘Vraag me niet om te kiezen tussen jou en de kat, want je wilt het antwoord niet horen!’", aldus Manon.

TAGS  I  Rik Verheye

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024