Philippe Clement plots zwaar in de problemen bij Glasgow Rangers: Dit is er gebeurd

Philippe Clement plots zwaar in de problemen bij Glasgow Rangers: Dit is er gebeurd
Donderdag 18 april 2024 - 16:00   I   door Redactie

Het zijn plots moeilijke tijden voor Philippe Clement bij Glasgow Rangers. Aanvankelijk was de coach nog de held, maar die tijd ligt toch even achter ons.

Rangers liet uit bij Dundee punten liggen (0-0) en doet zo opnieuw een slechte zaak in de titelstrijd. Clement & co kregen na afloop een fluitconcert over zich heen van de meegereisde supporters.

Drie weken geleden stond Rangers nog aan kop met drie punten voorsprong op Celtic, nu staat Rangers drie punten achter Celtic. Het is dus helemaal fout gegaan. Clement wil echter niet wanhopen en blijft erin geloven.

“In oktober was ik misschien de enige persoon in Glasgow die geloofde in de titel en dat doe ik nu nog steeds. Ik heb dit gehele seizoen gezien tot wat mijn groep in staat is. Ze kunnen dat niveau weer halen. Als we vijf keer winnen, geloof ik dat we heel dicht bij de titel zullen zijn”, zegt Clement aan Sky Sports.

Clement had na de fuitconcerten ook een boodschap voor de fans. “Het team geeft alles, maar de fans moeten achter hen blijven staan. We winnen samen en we verliezen punten samen. Ik weet dat er emoties spelen vlak na de match, maar het is super belangrijk dat we samen blijven."

Poll: Denk jij dat Clement de titel nog pakt?

TAGS  I  Philippe Clement  I  Glasgow Rangers

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024