Club-speler ondanks zege tegen PAOK genadeloos afgemaakt: “Wat doet die sukkel nog in de basis?!”

Club-speler ondanks zege tegen PAOK genadeloos afgemaakt: “Wat doet die sukkel nog in de basis?!”
Donderdag 11 april 2024 - 22:52   I   door Redactie

Club Brugge won zojuist van PAOK Saloniki. Het laatste fluitsignaal werd gegeven bij een 1-0 stand. Blauw-zwart staat door deze overwinning al met één been in de halve finale van de Conference League.

Het werd een mooie lenteavond in het West-Vlaamse Brugge: blauw-zwart wist PAOK zonder al te veel moeite opzij te zetten, nadat Hugo Vetlesen al na amper 6 minuten het net wist te vinden. Club Brugge pakte hierna de wedstrijd in handen en gaf PAOK amper kansen om tot het doel te komen. Hierdoor heeft het ook een prima uitgangspositie te pakken.

Dat Club Brugge zo'n sterke wedstrijd speelde, is volgens de Club-fans te danken aan aanvoerder Hans Vanaken. Die speelde een meer dan prima wedstrijd, en dat zagen ook de Club-fans. Die uitten dan ook massaal hun felicitaties op het platform 'X'.

Enkele fans gaven aan dat Vanaken deze avond alle haters het zwijgen oplegde. Andere supporters vonden dan weer dat iedere bal die hij aanraakte, in goud veranderde.

Dat Vanaken zo'n lof ontving, is geen verrassing. Zo behaalde hij een passnauwkeurigheid van maar liefst 89% en wist hij zo goed als al zijn duels te winnen. Naast al deze lof voor Vanaken, zagen we ook een opvallende pineut.

Namelijk Igor Thiago. Die wist vanavond niet te overtuigen en miste daarnaast ook nog eens een strafschop, die zwak, bijzonder zwak werd geschoten. Hij maakt zich hierdoor niet bepaald populairder bij de blauw-zwarte aanhang, en vangt daarom ook opnieuw heel wat kritiek op het platform 'X'.

Poll: Moest Vanaken de strafschop opeisen?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK  I  UECL

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024