Fans van beide ploegen onder de indruk: "Wat een spektakel"

Fans van beide ploegen onder de indruk:
Zaterdag 06 april 2024 - 22:42   I   door Redactie

Racing Genk heeft de wedstrijd tegen Antwerp met 0-1 gewonnen. Zo schuiven de Limburgers op naar de derde plaats in het klassement. Na Union winnen ze dus ook van Antwerp.

Vorig seizoen was de wedstrijd tussen Genk en Antwerp de ontknoping toen Alderweireld in minuut 93 een doelpunt maakte dat Antwerp naar de titel trapte. Dit jaar liggen de kansen iets anders. Beide ploegen strijden voor een Europese plek en een ticket voor de Europa League.

Genk wist vorige week met 1-0 te winnen van leider Union. Door de overwinning op de Bosuil is de ploeg van Vrancken enorm goed gestart aan de Champions' Play-offs. Antwerp blijft achter zonder punten en moet volgende week naar Club Brugge.

De supporters konden alvast genieten van deze wedstrijd. In de eerste helft stond de arbitrage in de belangstelling. Vlak voor de rust wist El Hadj het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren. In de tweede helft verbeterde het spel van beide ploegen. Desondanks kon er niet gescoord worden.

Poll: Heeft Racing Genk een kans op de titel?