De nieuwe coach? Besnik Hasi komt met belangrijk nieuws voor AA Gent

De nieuwe coach? Besnik Hasi komt met belangrijk nieuws voor AA Gent
Vrijdag 29 maart 2024 - 18:00   I   door Redactie

AA Gent gaat na dit seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Het contract van Hein Vanhaezebrouck loopt af en dat zal niet meer worden verlengd.

Bij Gent staat onder meer Besnik Hasi op de radar. Hij nam in november over bij KV Mechelen en loodste de club zelfs nog bijna naar Play-off 1. Hasi heeft dus indruk gemaakt, maar zelf praat hij intussen met Malinwa over een contractverlenging.

"Ik zou graag deze ploeg bijhouden", zegt Hasi aan Het Laatste Nieuws. "En dan nog links of rechts daar iets aan toevoegen. Ik vind ook... Toen Mechelen onderin stond, was het niet zo slecht als iedereen dacht. En nu is het ook niet zo goed, als dat iedereen denkt. Er ligt dus wel wat werk op de plank."

"Als het van mij afhangt, blijven we volgend seizoen in hetzelfde systeem spelen", gaat Hasi voort. "Op dit moment is wat met mij gebeurd niet belangrijk. De ploeg moet continuïteit krijgen, nog beter worden in alle facetten van het spel. Ik bereid wat komen gaat voor, zoals ik volgend seizoen zou blijven. Wat de uitkomst dan ook is."

 

Poll: Zou jij Hasi een goeie coach voor AA Gent vinden?

TAGS  I  Besnik Hasi  I  KV Mechelen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024