Dit zegt internationale pers over Rode Duivels: "Dat is voorbij bij hen"

Dit zegt internationale pers over Rode Duivels:
Woensdag 27 maart 2024 - 14:00   I   door Redactie

Ook de buitenlandse pers keek aandachtig mee naar de oefeninterland van de Rode Duivels in Engeland. België speelde 2-2 gelijk.

"Engeland verdiende de gelijkmaker niet helemaal, want een paar minuten eerder miste Dodi Lukebakio dé kans op de 1-3", schrijft The Daily Mail. "Maar de aanvaller van Sevilla trapte onbesuisd over de goal van Jordan Pickford. Youri Tielemans was dan weer de beste man op het veld en Ben Chilwell zag sterretjes tegen de pijlsnelle Jérémy Doku."

Jude Bellingham bezorgde Engeland in de laatste minuut nog de 2-2. "Zo eindigde een avond op het iconische veld in Londen onbeslist, maar gingen de supporters toch met een tevreden gevoel naar huis", aldus het Algemeen Dagblad. "Al zullen de Belgen vooral balen dat het niet is gelukt om voor het eerst in de geschiedenis op Engelse bodem te winnen. De vloek duurt voort.”

The Sun is ook streng voor de Rode Duivels. “België, dat geen gouden team meer heeft, bracht een matig Engeland meermaals in de problemen. De doelpunten kwamen tot stand na geblunder in de Engelse defensie. Bij de tweede treffer van de Belgen ging Dunk gruwelijk in de fout. Daardoor kon Tielemans, na een geweldige assist van Lukaku, zijn tweede goal van de avond maken. Als Engeland wil oogsten op het EK, zal iedereen fit moeten zijn.”

Poll: Vond jij de Rode Duivels sterk tegen Engeland?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Engeland

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024