Club Brugge zet andere Belgisch clubs zwaar onder druk: "Dit kan voor ons niet meer"

Club Brugge zet andere Belgisch clubs zwaar onder druk:
Woensdag 28 februari 2024 - 15:00   I   door Redactie

Vanaf 2025 gaat het nieuwe tv-contract in. Club Brugge heeft een aantal bezorgdheden die het kenbaar maakt via zijn nieuwe CEO Bob Madou.

“Ik hoop hier zeer helder over te zijn. Eén: we maken ons zorgen over de hoeveelheid wedstrijden. Geen enkele club speelde dit seizoen al zoveel matchen als wij", aldus Madou in Het Laatste Nieuws. 

"Twee: we vinden het zeer belangrijk om met Club NXT in de Challenger Pro League te spelen — da’s belangrijk in ons model, om goede spelers te kunnen aantrekken. Veel clubs hebben een satellietclub, wij hebben Club NXT."

"Waarmee we zowel qua kwaliteit als commercieel, net zoals een aantal andere clubs, al bewezen hebben dat we niet misstaan in het profvoetbal. Drie: de mediagelden zouden we verdeeld willen zien zodat ze reflecteren wie er het meest toe bijdraagt."

"We denken dat wij, en een aantal andere clubs, véél bijdragen. En vier: een halvering van de punten ervaren wij als niet sportief. Ik zeg dat liever nu we er twintig achterstaan op Union dan toen we er voorstonden.”

Poll: Heeft Club Brugge gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bob Madou

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024