Brian Riemer lijkbleek: “Dat zag ik niet aankomen!”

Brian Riemer lijkbleek: “Dat zag ik niet aankomen!”
Zaterdag 17 februari 2024 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht komt morgen in actie tegen STVV. Brian Riemer blikte bij ‘Het Laatste Nieuws’ terug op de transfer van Club-spits Igor Thiago naar Brentford.

Tussen 2018 en 2022 was Riemer assistent-coach bij Brentford, de nieuwe club van Igor Thiago. De Deen was verrast dat de spits van Club Brugge voor 37 miljoen naar zijn ex-club trekt. "Nee, ze hebben me niet gecontacteerd," zei Riemer. "Deze zag ik in elk geval niet aankomen. Brentford heeft een zeer uitgebreid en data-driven scoutingsapparaat, ze zullen niet per toeval bij Thiago uitgekomen zijn. De verwachtingen zullen wel hoog liggen, aangezien Thiago de vervanger van Ivan Toney moet worden. Een geweldige spits."

Volgende week staat Club Brugge tegenover Anderlecht. Eerst komt STVV morgen over de vloer, en Anderlecht heeft aan één punt genoeg om officieel zeker te zijn van deelname aan de Champions Play-offs.

Voor het eerst spreekt Riemer zich ook iets nadrukkelijker uit over de ambities van Anderlecht. "Op het einde van het seizoen willen wij een Europees ticket in handen hebben, dat is de ambitie waarmee wij aan de play-offs zullen beginnen."

Poll: Eindigt Anderlecht in de top 3?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Club Brugge  I  Igor Thiago

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024