Aster Nzeyimana weet het zeker: "Daarom is De Ketelaere juist nu zo goed!"

Aster Nzeyimana weet het zeker:
Donderdag 15 februari 2024 - 12:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere speelt dit jaar de pannen van het dak bij Atalanta. Met 10 doelpunten en zeven assists doet bijna niemand beter in de Serie A.

Na een moeilijk seizoen bij AC Milan, waar De Ketelaere weinig speelminuten en kansen kreeg, ontwikkelt hij zich momenteel tot een uitstekende voetballer. Hij schudt alle kritiek van zich af bij Atalanta, waar hij beter dan ooit presteert. Dat merkt ook Aster Nzeyimana op, en hij ziet een opmerkelijke reden voor deze plotselinge ommekeer.

"Charles zit nu in een warm nest en dan zie je de beste De Ketelaere," aldus Nzeyimana. Daarnaast ziet hij nog een andere reden. "In Milaan kwam Charles terecht in een kleedkamer vol moeilijke persoonlijkheden, zonder dat hij de taal goed beheerste. Hij werd er wat aan zijn lot overgelaten."

Ook zijn coach bij Atalanta, Gian Piero Gasperini, is onder de indruk van zijn uitstekende prestaties.

Gasperini hield Charles De Ketelaere echter met beide voeten op de grond tijdens zijn sterke start bij Atalanta, maar geleidelijk aan sprak de coach ook vol lof over zijn aanvaller in de media. Gasperini prees De Ketelaere als een kwaliteitsspeler en verdedigde hem tegen de eerste kritiek.

Poll: Houdt De Ketelaere deze goede vorm vast?

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024