Hein Vanhaezebrouck woedend op speler: “Die moet niet meer komen opdagen!”

Hein Vanhaezebrouck woedend op speler: “Die moet niet meer komen opdagen!”
Zaterdag 20 januari 2024 - 16:00   I   door Redactie

Na de nederlaag van Gent gisterenavond tegen KV Mechelen, spaarde Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck zijn spelers niet. Hij was absoluut niet te spreken nadat een van zijn verdedigers met een pijnlijke blunder voor een nederlaag zorgde.

“Op dit niveau kun je geen zulke fouten maken,” klonk het bij Vanhaezebrouck, die hiermee de prestaties van verdediger Ismaël Kandouss genadeloos afkraakt. De verdediger wist zich niet bepaald populair te maken bij zijn coach: door zijn blunder loopt Gent enkele noodzakelijke punten mis, waardoor Genk en Club Brugge vandaag wat kunnen inlopen.

Vanhaezebrouck hekelt hiernaast ook het feit dat hij te weinig opties heeft. “We missen Watanabe, we missen Torunarigha. De afwezigheid van sommigen brengt anderen in de problemen. Sommigen tillen hun niveau op door wie naast hen staat,” aldus Vanhaezebrouck.

Of Kandouss door deze blunder zijn positie in de ploeg kwijt is, is nog onduidelijk. Wat wel zeker is, is dat Vanhaezebrouck dringend punten moet beginnen pakken, om een mogelijke plek in Play-Off 1 te verzekeren.

Poll: Begrijp je de kritiek van Hein Vanhaezebrouck?

TAGS  I  Gent  I  Hein Vanhaezebrouck

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024