Rik De Mil haalt genadeloos uit: “Daarom ben ik ontgoocheld in Vincent Mannaert!”

Rik De Mil haalt genadeloos uit: “Daarom ben ik ontgoocheld in Vincent Mannaert!”
Zaterdag 20 januari 2024 - 14:00   I   door Redactie

Vanavond staan Club Brugge en Westerlo tegenover elkaar. Gewezen Club Brugge assistent en huidige Westerlo coach, Rik De Mil, keert voor het eerst terug op zijn vertrek bij Blauw-Zwart.

Met 7 op 9 is de coach prima gestart bij Westerlo. De Mil schat zijn kansen echter niet zo hoog in. "Zij moeten een mindere dag hebben en wij moeten top zijn. En dan nog moeten de omstandigheden meezitten," aldus De Mil, die hiernaast ook een (lichte) ontgoocheling uit.

"Toen ik overnam, dacht ik voor een paar procentjes: 'Misschien mag ik blijven.' Vincent kan heel direct en hard zijn, maar hij is daarin altijd eerlijk geweest - dat het enkel tot het einde van het seizoen zou zijn," "Ik was ontgoocheld dat ik geen kans als hoofdtrainer kreeg, maar begrijp de keuze van Mannaert wel."

Rik De Mil droomt er echter nog steeds van om op een dag terug te keren naar Brugge als hoofdtrainer. "Mocht dat ooit lukken, dan is het een teken dat ik het goed heb gedaan," maar op dit moment gaat alle focus naar Westerlo, dat momenteel 11e staat en dringend positieve resultaten moet boeken.
 

Poll: Moest Rik De Mil meer kansen krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Westerlo  I  Rik De Mil

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024