Transfermarkt: Vermeeren naar Brighton, haalt Club vervanger Vetlesen?

Transfermarkt: Vermeeren naar Brighton, haalt Club vervanger Vetlesen?
Donderdag 04 januari 2024 - 12:00   I   door Redactie

Sinds 1 januari mogen clubs weer volop transfers doen. De transfermarkt is precies één maand open. Wij zetten alvast de belangrijkste zaken op een rij.

*Arthur Vermeeren zou niet enkel bij Manchester United en FC Barcelona een toptarget zijn. Ook Brighton & Hove Albion heeft van het supertalent van Antwerp een prioriteit gemaakt.

*Datzelfde Brighton heeft Steven Alzate - die uitgeleend wordt aan Standard - onder contract liggen. Bij Brighton loopt Alzate zijn overeenkomst komende zomer af, waardoor ze hem deze winter definitief willen verkopen. Mogelijk wordt hij vervroegd teruggehaald uit Luik om een transfers te versieren. Club wilde hem vorige winter al aantrekken, al hebben ze met Vetlesen inmiddels wel een gelijkaardig type rondlopen.

*Tajon Buchanan lijkt écht op het punt te staan om Club te verlaten. Er wordt inmiddels gesproken over een transfersom van 8,5 miljoen euro plus een pak bonussen.

*Anderlecht zou in gevorderde gesprekken zitten met de achttien jarige Momodou Lamin Sonko, die ook bij Club, Liverpool en Ajax hoog op het lijstje staat. De flankaanvaller zou tussen de vijf en tien miljoen euro moeten kosten.

Poll: Wie gaat er het beste uit de wintermercato komen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Brighton  I  Standard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024