Joos ziet De Coster staalhard uithalen: “Waanzin, Napoleoncomplex!”

Joos ziet De Coster staalhard uithalen: “Waanzin, Napoleoncomplex!”
Woensdag 13 december 2023 - 11:00   I   door Redactie

Gilles De Coster volgde Aster Nzeyimana dit seizoen op als host van 90 minutes, waar hij geflankeerd wordt door onder meer Filip Joos. De voormalige presentator van De Mol is zelf een enorme Beerschot-fan.

Hij was vorig weekend dan ook ooggetuige van de waanzinnige taferelen die zich afspeelden in de match tussen Beerschot en Deinze in de Challenger Pro League. Scheidsrechter Pirard deelde maar liefst acht rode kaarten uit. De Coster kon vanuit de tribune zijn ogen niet geloven.

“Ik heb nog nooit een scheidsrechter een - faire - wedstrijd compleet heeft doen ontsporen. Het was vólledig de arbiter! Acht (!) rode kaarten, hé!”, maakt hij duidelijk dat hij zijn ogen niet kon geloven. “Waanzinnig! Die man (Pirard, red.) is 1m30 en heeft dus een waanzinnig Napoleoncomplex.”

“Vanaf dat iemand iets tegen hem ging zeggen hield hij zijn handje aan zijn borst alsof hij een kaart zou trekken”, sluit De Coster af. “Hij heeft die match - tussen de eerste en de derde - compleet kapot gefloten. Hij gaf dit seizoen in 9 matchen al 37 gele kaarten en 7 rode kaarten (enkel voor spelers, niet stafleden, red.)”

Poll: Vind jij dat Pirard geschorst moet worden?

TAGS  I  Beerschot  I  Deinze

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024