'Na De Bruyne en Doku ook déze Rode Duivel op weg naar Man City'

'Na De Bruyne en Doku ook déze Rode Duivel op weg naar Man City'
Zondag 10 december 2023 - 09:00   I   door Redactie

Loïs Openda, die afgelopen zomer voor een bedrag van ongeveer 40 miljoen euro werd overgenomen door RB Leipzig, maakt indruk in de Bundesliga. De snelle aanvaller heeft al 21 wedstrijden gespeeld voor zijn nieuwe club en heeft indrukwekkende cijfers op zijn naam staan: 14 doelpunten en 3 assists.

Dat heeft de aandacht van topclubs getrokken. Vooral in Engeland is Openda een gewild doelwit geworden. Clubs zoals Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal en Newcastle United worden in verband gebracht met de speler.

Volgens transferexpert Ekrem Konur heeft zelfs Manchester City de Belgische aanvaller meerdere keren gescout. Openda heeft al bewezen een bedreiging te zijn voor City in de Champions League, waar hij over twee wedstrijden drie keer scoorde tegen de Engelse grootmacht.

Een overstap naar Manchester City lijkt echter op korte termijn onwaarschijnlijk. Met Erling Haaland en Julian Alvarez beschikt City al over twee topaanvallers. Alleen bij een eventueel vertrek van een van hen zou City op zoek gaan naar een nieuwe spits.

Poll: Kan Openda mee bij City?

TAGS  I  Manchester City  I  Loïs Openda  I  RB Leipzig

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024