Er is duidelijkheid: 'Dan maakt De Bruyne zijn wederoptreden'

Er is duidelijkheid: 'Dan maakt De Bruyne zijn wederoptreden'
Vrijdag 08 december 2023 - 14:00   I   door Redactie

In het afgelopen seizoen behaalde Manchester City onder leiding van sterspeler Kevin De Bruyne een historische treble, met overwinningen in de Premier League, FA Cup en Champions League. Echter, in de finale van de Champions League liep De Bruyne een ernstige blessure op, wat een grote impact had op zijn voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Ondanks zijn poging om snel terug te keren op het veld, viel hij opnieuw uit en moest hij zelfs een operatie ondergaan. Na een langdurige revalidatieperiode is er nu goed nieuws: De Bruyne nadert zijn comeback. Zowel hijzelf als coach Pep Guardiola hopen dat hij in het nieuwe kalenderjaar weer speelklaar zal zijn.

Tot ieders verrassing is De Bruyne opgenomen in de selectie voor het WK voor clubteams later deze maand in Saudi-Arabië. Volgens Manchester Evening News zal hij echter niet spelen tijdens dit toernooi.

De Bruyne reist mee als een van de aanvoerders en zal betrokken zijn bij commerciële activiteiten, maar zal naar verwachting pas weer op het veld verschijnen in de wedstrijden van januari.

Poll: Wacht jij vol spanning op zijn terugkeer?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024