Genk-supporters razend op "miskoop": "Hij kostte ons al 10 miljoen!"

Genk-supporters razend op
Donderdag 30 november 2023 - 21:53   I   door Redactie

Vanavond stond de wedstrijd tussen Fiorentina en Genk op het programma. Bij rust staat het 1-1, maar ondanks dit gelijkspel zijn de Genk-supporters bikkelhard voor aanvaller Alieu Fadera.

Fadera heeft zich gedurende de eerste helft allesbehalve populair gemaakt bij de Genkse aanhang: in de 6e minuut trapte hij een bal tegen de paal, een kans die volgens de supporters "altijd benut had moeten worden". Op het platform 'X' uiten ze dan ook massaal hun ongenoegen.

Een fan gaat zelfs zover om Fadera te bestempelen als een "miskoop van 10 miljoen". Hoewel Fadera in werkelijkheid voor 4 miljoen werd overgenomen van Zulte Waregem, wordt hiermee de teleurstelling van de supporters treffend weergegeven.

Het is duidelijk dat de Genk-supporters allesbehalve tevreden zijn over zijn prestaties in de eerste helft. De vraag rest nu of Fadera tijdens de volgende wedstrijd van Genk, thuis tegen Gent, de kritiek van zich af kan zetten en opnieuw een betere prestatie kan neerzetten.

Poll: Presteerde Alieu Fadera vanavond ondermaats?