Real Madrid gaat door het dak: 'Droomaanval met Mbappé én Haaland'

Real Madrid gaat door het dak: 'Droomaanval met Mbappé én Haaland'
Vrijdag 24 november 2023 - 14:00   I   door Redactie

Deze zomer heeft Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez aanzienlijk geïnvesteerd in het middenveld door Jude Bellingham van Borussia Dortmund te contracteren, als onderdeel van de toekomstplannen samen met Fede Valverde en twee Franse spelers. Nu richt de club zich op het versterken van de verdediging en vooral de aanval.

Real Madrid beschikt over een indrukwekkend budget voor nieuwe aankopen. Recent werd bekend dat de club door het verminderen van de personeelskosten over een eigen vermogen van 128 miljoen euro beschikt, met de mogelijkheid dit te verhogen met 265 miljoen euro door leningen en kredieten. Dit biedt hen de kans om een topaanvaller aan te trekken.

Volgens AS heeft Real Madrid zelfs genoeg financiële middelen om zowel Kylian Mbappé als Erling Haaland te halen. Hoewel het contract van Mbappé bij PSG afloopt, blijft de kans dat beide supersterren samen komen te spelen toch eerder klein. Real Madrid zal mogelijk kiezen voor een van de twee spelers. Al is niets uitgesloten met Real...

Poll: Zou jij hen graag samen in één elftal zien?

TAGS  I  Real Madrid  I  Kylian Mbappé  I  Erling Haaland

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024