'FC Barcelona vindt déze opvolger voor coach Xavi'

'FC Barcelona vindt déze opvolger voor coach Xavi'
Zaterdag 18 november 2023 - 20:00   I   door Redactie

FC Barcelona, de regerende Spaanse kampioen, ervaart een seizoen van ups en downs. Hoewel de club op koers ligt om te overwinteren in de Champions League, staat het in La Liga momenteel slechts op de derde plaats, achter Girona FC en Real Madrid.

Na een verlies tegen Real Madrid en een recente nederlaag in de Champions League tegen Shakhtar Donetsk, is er enige druk ontstaan op coach Xavi Hernandez. Ondanks de wisselvallige prestaties en de groeiende druk vanuit de Spaanse en Catalaanse pers, blijft het bestuur van Barcelona achter Xavi staan. Voorzitter Joan Laporta heeft onlangs bevestigd dat het bestuur volledig achter hun trainer staat, zowel om zijn professionele als menselijke kwaliteiten.

Terwijl Barcelona van plan lijkt door te gaan met Xavi, houden ze toch al een mogelijke opvolger in gedachten. De 48-jarige Michel, momenteel coach van Girona, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en staat bovenaan in La Liga. Zijn naam wordt nauwlettend gevolgd door Barcelona, zoals gerapporteerd door het radioprogramma Bar Canaletes.

Poll: Vind jij dat het tijd wordt dat Barcelona Xavi aan de kant schuift?

TAGS  I  FC Barcelona  I  Xavi

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023