Pijnlijk: 'Arsenal dient Leandro Trossard een mokerslag toe'

Pijnlijk: 'Arsenal dient Leandro Trossard een mokerslag toe'
Vrijdag 17 november 2023 - 17:00   I   door Redactie

Leandro Trossard staat voor een serieuze uitdaging na een indrukwekkende periode bij de Londense club. Ondanks zijn belangrijke bijdrage met 10 assists in 20 competitiewedstrijden, waardoor Arsenal zich kwalificeerde voor de Champions League, dreigt er voor Trossard meer concurrentie.

Door blessures en de afwezigheid van Gabriel Jesus heeft Trossard recent kunnen uitblinken in de rol van 'valse 9'. Zijn prestaties, waaronder een doelpunt tegen Sevilla in de Champions League en een goal met assist tegen Burnley, hebben hem lof van coach Mikel Arteta opgeleverd. Echter, met de terugkeer van andere aanvallers lijkt zijn basisplaats niet gegarandeerd.

De situatie kan nog uitdagender worden voor Trossard. Arsenal toont volgens The Mirror interesse in Julian Brandt van Borussia Dortmund, een speler met een gelijkaardig profiel die zowel op het middenveld, de flanken als in de rol van 'valse 9' kan spelen. Indien de transfer van Brandt doorgaat, zal Trossard harder moeten vechten dan ooit voor zijn plek in het team van Arsenal.

Poll: Begrijp je dit van Arsenal?

TAGS  I  Arsenal  I  Leandro Trossard  I  Julian Brandt

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023