'Nieuwe transferbom in soap rond Kylian Mbappé: Real Madrid schrikt zich kapot'

'Nieuwe transferbom in soap rond Kylian Mbappé: Real Madrid schrikt zich kapot'
Donderdag 16 november 2023 - 18:00   I   door Redactie

Paris Saint-Germain (PSG) heeft volgens een recent bericht van AS besloten om geen nieuw contractvoorstel aan Kylian Mbappé te doen. De club ziet het niet zitten om zijn toch al astronomische salaris verder te verhogen, waardoor de speculaties over een mogelijke overstap naar Real Madrid weer oplaaien.

Ondanks eerdere berichten dat Real Madrid de interesse in Mbappé had verloren, lijkt de weg nu vrij voor een mogelijke transfer. De Spaanse club zou echter niet van plan zijn actie te ondernemen vóór 1 januari, de datum waarop officieel onderhandeld mag worden met spelers die aan het einde van hun contract zijn.

Interessant is dat Mbappé, die bekend staat om zijn last-minute besluitvorming, in de zomer van 2022 op het nippertje zijn contract bij PSG verlengde. PSG lijkt hem nu te willen overtuigen om zijn contractuele clausule tot 2025 te activeren. Dit zou gedeeltelijk gebaseerd zijn op sportieve argumenten, met name zijn voorkeur voor de linkerflankpositie.

Mbappé, die vorig seizoen klaagde over zijn rol als spits bij PSG vanwege de positie van Neymar op links, zou bij Real Madrid waarschijnlijk weer in de spits belanden, aangezien Vinicius Junior, de Braziliaanse sterspeler van Real, ook de voorkeur geeft aan de linkerflank.

Poll: Hoop jij nog steeds dat Mbappé voor Real Madrid kiest?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Kylian Mbappé

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024