Thibaut Courtois krijgt erg pijnlijk nieuws over Kevin De Bruyne te horen

Thibaut Courtois krijgt erg pijnlijk nieuws over Kevin De Bruyne te horen
Donderdag 16 november 2023 - 16:00   I   door Redactie

In navolging van verschillende andere voetbalclubs en elftallen, zoals Club Brugge, AA Gent en de Rode Duivels, heeft Racing Genk een unieke wending gegeven aan het klassieke bordspel Monopoly. Ter ere van hun 35-jarig bestaan heeft de Limburgse club, in samenwerking met Groep24, een eigen Monopoly-versie uitgebracht met een verrassende twist.

Het meest opvallende aspect van deze speciale editie is de betrokkenheid van de fans. Racing Genk gaf zijn supporters de kans om te stemmen op hun favoriete Genkse voetballegendes uit een lijst van 67 namen. Deze stemming trok maar liefst 5.500 deelnemers, en het resultaat was opmerkelijk: Kevin De Bruyne werd verkozen tot de populairste speler, voor aan namen als Thibaut Courtois en Leandro Trossard, en zelfs Branko Strupar.

De populariteit van de spelers werd weerspiegeld in hun 'waarde' op het Monopoly-spelbord. Dit betekent dat fans, die in het spel investeren in vastgoed zoals gebruikelijk bij Monopoly, een aanzienlijk virtueel bedrag zullen moeten neerleggen voor de topnamen zoals De Bruyne.

Deze speciale editie is niet alleen een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de club, maar ook een exclusief verzamelobject voor de fans. Er worden slechts 1.500 speldozen geproduceerd, elk geprijsd op 50 euro, om het exclusieve karakter te behouden. Dit werd bevestigd door Maxim Daveloose, projectmanager bij Groep 24, in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Poll: Ben jij ook meer fan van De Bruyne dan van Courtois?

TAGS  I  KRC Genk  I  Kevin De Bruyne  I  Thibaut Courtois

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023